parallax background

Robert Verhoeven van VWO Fieldwork stelt zich voor

VWO Fieldwork presenteert zich persoonlijk aan opdrachtgevers, door elke maand een medewerker aan het woord te laten om iets te vertellen over zijn/haar ervaringen. Dit keer presenteert medeoprichter Robert Verhoeven zich aan u.

-Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Robert Verhoeven. Ik was ruim vier jaar lang werkzaam als kwalitatief onderzoeker bij het gerenommeerde bureau Psyma in Amsterdam.

Vanaf de start van het bedrijf VWO Fieldwork, sinds1992, ben ik verantwoordelijk voor de klantencontacten en de realisatie van de opdrachten.

 

-Kun je jouw organisatie kort typeren?

Wij zijn een kleine organisatie die zich toelegt op de samenstelling van doelgroepen voor alle soorten onderzoek.
We zijn flexibel en kunnen snel schakelen en pakken elke opdracht voor doelgroepsegmentatie met veel enthousiasme op. We schuwen daarbij een gezonde portie zelfkritiek nooit en houden ons kennisniveau permanent op peil.

 

-Kun je iets meer vertellen over de opdrachten die jullie krijgen of hebben afgerond in de loop van de tijd?

Zeer uiteenlopend, maar bijna altijd opdrachten met moeilijkheidsfactoren die wat meer extra tijd en inzicht vergen bij de werving en selectie en een persoonlijke aanpak onontbeerlijk maken.

Steeds vaker ook als aanvulling op werving van opdrachtgevers, die zelf ook panels hebben, maar er de voorkeur aan geven om samen met ons selecties tot een goed einde te brengen. Door de ervaring die we hebben opgebouwd zoeken we samen met opdrachtgevers naar oplossingen.

Het complete profiel kunt u in de PDF bijlage lezen (KLIK HIER)