Meedoen aan onderzoek

Mening en Invloed

Maak ook eens uw mening over presentaties, prijs, smaak, duurzaamheid of milieuvriendelijkheid van een product of de kwaliteit van bepaalde dienstverleningen kenbaar. Op deze manier kunt u direct invloed uitoefenen op fabrikanten, winkeliers en de overheid.

Werkplek Nederland

Er vinden gesprekken plaats op openbare locaties, ook in uw woonplaats. De interviews zijn individueel of in groepsverband. U doet mee als het u uitkomt en uitsluitend wanneer een onderwerp u echt aanspreekt. Uw privacy is gegarandeerd.

 

Aanmelden

Meld uzelf en uw huisgenoten, vrienden en kennissen nu aan als u eens mee wilt werken aan kwalitatief onderzoek. Aanmelden kan telefonisch op 026-3815036 of door het invullen van dit formulier.

 

Beloning

Waren we bijna vergeten te zeggen; de gesprekken van 30 minuten tot maximaal 2 uur zijn niet alleen informatief en gezellig, u krijgt er nog een financiële vergoeding voor ook!

 

NU EVEN DOEN online invullen

Emailen, faxen of gewoon bellen (026-3815036) kan ook. Voor meer informatie neem contact op met ons klantenteam. Uw privacy is gegarandeerd!