parallax background

RESPONDENTEN VOOR U!

Het proces:

Door de enorme ervaring die we hebben opgedaan mogen we zonder arrogantie stellen, dat we elke doelgroep doortastend en zonder aarzelen voor u kunnen scannen.
Tijdens de selecties houden we u voortdurend op de hoogte van het dynamisch proces en de voortgang ervan.

Een goede wederzijdse communicatie zal altijd het gewenste resultaat opleveren. We zorgen uiteraard voor dagelijkse updates.

Diversiteit

Diversiteit is van essentieel belang in de samenstelling van onze panels. Met name voor ouderen, allochtonen en deelnemers met specifieke geloofsovertuigingen passen we een specifieke wervingsmethodiek toe. Daarmee dekken we ondervertegenwoordiging grotendeels af.

Hebben we de gevraagde doelgroep niet in ons bestand? Dan gaan wij actief aan de slag middels ons eigen netwerk of door het actief recruteren bijvoorbeeld op straat, in winkels, of op universiteiten.

Onze missie:

Tevreden opdrachtgevers behouden, waarmee we samen in wederzijds vertrouwen langdurige contacten opbouwen met onze ervaring en kennis als inzet en het rotsvaste geloof dat niets onmogelijk is!

Vraag:

Waarom zou u voor VWO kiezen?

Antwoord:

Vanwege de mensen, de ervaring en de optimale service. Behalve dat we heel goed zijn in ons werk, willen we samen met u het maximale resultaat uit de kast halen! We schuwen daarbij een gezonde portie zelfkritiek zeker niet en we hechten ook regelmatig aan de niet direct meetbare factor intuitie!

Onze tarieven:

Voor tarieven en het constructief meedenken tijdens de offerte fase kunt u vrijblijvend contact opnemen met Robert Verhoeven of Jose Wiggers

VWO Fieldresearch, © Copyright 1992 – 2020 Alle rechten voorbehouden.