parallax background

INSCHRIJVEN, DEELNEMEN EN BELONING TOUCHEREN. “KEEP IT SIMPLE!”

Doe mee en toucheer een leuke financiële vergoeding!

Hallo, welkom bij www.mijnmenigtelt.nl Wij nodigen mensen in alle leeftijden, van 5 jaar tot 70 plus, in heel Nederland, uit om mee te doen aan korte marktonderzoeken op locatie of ook wel online.

Wat moet je doen

Vul snel ons INSCHRIJFFORMULIER in!

Vrijheid blijheid

Als we een leuk onderzoek hebben nodigen we je gericht uit via je mailadres of telefonisch.
Die uitnodigingen zijn vrijblijvend. Als het je gelegen komt dan kun je reageren op onze uitnodiging. Ons team neemt vervolgens contact met je op om een aantal zaken door te nemen over een bepaald onderzoek.

Het werkt heel eenvoudig

Daarna spreken we een datum af en sturen we e een leuke uitnodiging met de locatie waar je zijn moet. Meestal gaat het om kleine groepen en wissel je meningen met elkaar uit over een product of dienst. Het kan om heel diverse onderwerpen gaan.

Toucheer een financiële vergoeding na afloop!

Na afloop van alle onderzoeken ontvang je direct een contant bedrag of wij maken het naar je over. De bedragen variëren van € 20,00 tot wel € 100,00 voor een meeting.
Ook hebben we steeds vaker online onderzoeken. Daarvoor krijg je ook een beloning en…… je hoeft er de deur niet voor uit!

Waar gaan de onderzoeken over?

Het gaat altijd over iets nieuws: productvarianten, verpakkingen, smaken, commercials, websites, betaalvormen etc. De range aan producten/diensten waar het onderzoek over kan gaan is heel breed: frisdrank, shampoo, auto’s, overheid, vakantie, hypotheken, mobiele telefonie, huizen etc.

Wie kan er nog meer meedoen?

Iedereen in uw omgeving kan zich aanmelden. Ook u partners, kinderen, vrienden en bekenden zijn van harte welkom. De onderzoeken vinden plaats in uw woonplaats bij een bureau of op een goed bereikbare openbare locatie.

Acties voor bonnen

VWO-Fieldwork is altijd op zoek naar nieuwe respondenten. Wij doen daar graag iets voor terug. Verdien € 3,50 per nieuw aangemelde respondent door bijvoorbeeld vrienden, kennissen of familie in te schrijven. Stuur een email naar respons@vwo-fieldwork.nl met vermelding van je naam, woonplaats, telefoonnummer en je bankrekening én de naam, telefoonnummer en het emailadres van de persoon of personen die je wilt voorstellen als nieuwe respondent*

* Je contacten moeten wel openstaan om deel te nemen aan marktonderzoek en moeten op de hoogte zijn voordat wij contact opnemen. Verder is het belangrijk dat ze nog niet bij ons ingeschreven staan.

VWO Fieldresearch, © Copyright 1992 – 2021 Alle rechten voorbehouden.

Direct meedoen

Wil je meedoen aan een onderzoek dat op dit moment loopt? Klik dan hier en meld je aan!

Een kort overzicht

“Lezen van tijdschriften”
“Pilsje drinken”
“Schriftelijke cursus volgen”
“Mediaonderzoek online”
“Fitness”
“Verzekeringen”

Iets over het inschrijven

Waarom moet ik die gegevens invullen?

VWO Fieldwork wil je het liefste alleen voor die onderzoeken benaderen waar je ook echt aan mee kunt doen. Als we meer gegevens van u hebben kunnen we u gerichter benaderen.

Wat gebeurt er verder met mijn gegevens?

Ons verzoek aan u is om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Uw gegevens worden in onze database verwerkt en zullen strikt vertrouwelijk worden verwerkt en ook vertrouwelijk blijven. Wij houden ons aan de wet op de persoonsregistratie.

Blije respondenten

• Anja uit Enschede, maatschappelijk werkster, 35 jaar reageert: Het was een geweldig leuk onderzoek gisteren en ik vond het heel attent dat er ook broodjes waren verzorgd.

• Bas uit Den Bosch, zelfstandig ondernemer, 54 jaar reageert: Ik heb veel informatie opgedaan over nieuwe verzekeringsproducten. De sfeer was ongedwongen en ik doe er beslist mijn voordeel mee.

• Eveline uit Rotterdam, 22 jaar, studente reageert: De combinatie van een online onderzoek en het groepsgesprek een week later was echt nieuw voor mij. Ik kreeg er nog een leuke vergoeding voor ook.

• Nick uit Arnhem, 49 jaar, account manager reageert: Het viel me op dat VWO-Fieldwork alles tot in de puntjes had verzorgd van uitnodiging tot uitbetaling. Ook de locatie was prima bereikbaar.

Vragen? Bel of Mail